Levertijd

[vc_section css=”.vc_custom_1571223388077{margin-top: 50px !important;}”][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Levertijd” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%2389c544″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Wordpress Lease” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23a8a8a8″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]De levertijd van onze WordPress Lease dienst hangt voornamelijk af van de keuzes die u maakt met betrekking tot het WordPress thema dat u wilt gebruiken en de inhoud die u op uw WordPress website wilt hebben.

Nadat u een van onze WordPress Lease pakketten heeft gekocht, nemen we binnen 24 uur contact met u op en bespreken we de benodigde aanvullende details. We bieden u een lijst met WordPress thema’s om uit te kiezen, terwijl we de server en uw nieuwe WordPress website configureren.

Om het bezorgproces te versnellen ontvangen we graag zo snel mogelijk inhoud voor uw nieuwe WordPress website. Hierdoor kunnen wij uw site snel vullen met de aangeboden inhoud en werken aan een snelle en vlotte levering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Wordpress Onderhoud” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23a8a8a8″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Onze WordPress Onderhoud dienst wordt binnen 24 uur nadat u een van onze pakketten heeft besteld geactiveerd.

Om WordPress Onderhoud te activeren dienen we via een Admin account tijdelijk toegang te krijgen tot uw WordPress website. Dit geeft ons de mogelijkheid om de WordPress Onderhoudsplugin te configureren en voor uw website te activeren. Tijdens het afronden van uw bestelling zal u worden gevraagd om de gegevens van het Admin account in onze beveiligde omgeving in te vullen. Dit stelt ons in staat om de dienst zo snel mogelijk te activeren.

U ontvangt een melding wanneer de service actief is. Alle aangeleverde beheerdersgegevens worden uit uw bestelling verwijderd.

Hint:
U kunt een tijdelijk Admin account aanmaken en de details van dit tijdelijke account opgeven op het betalingsformulier. Nadat we u op de hoogte hebben gebracht van de activering van WordPress Onderhoud kunt u het tijdelijke account veilig verwijderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Wordpress Alles-in-één” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23a8a8a8″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]De levertijd van onze WordPress Alles-in-één dienst hangt voornamelijk af van de keuzes die u maakt met betrekking tot het WordPress thema dat u wilt gebruiken en de inhoud die u op uw WordPress website wilt hebben.

Nadat u met succes een van onze WordPress All-in-one pakketten hebt gekocht, nemen we binnen 24 uur contact met u op en bespreken we de benodigde aanvullende details. We bieden u een lijst met WordPress thema’s om uit te kiezen, terwijl we beginnen met het configureren van de server en uw nieuwe WordPress website.

Om het bezorgproces te versnellen, ontvangen we graag zo snel mogelijk inhoud voor uw nieuwe WordPress website. Hierdoor kunnen wij uw site snel vullen met de aangeboden inhoud en werken aan een snelle en vlotte levering.

WordPress Onderhoud, die ook is opgenomen in onze WordPress All-in-één pakketten, wordt automatisch geactiveerd bij oplevering van uw nieuwe WordPress website.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Wordpress Ondersteuning” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23a8a8a8″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Wanneer u een van onze WordPress Ondersteuning pakketten koopt, worden de bijbehorende ondersteuningsuren direct aan uw account toegevoegd.

Neem contact met ons op als u een bepaald aantal ondersteuningsuren wilt gebruiken voor WordPress Ondersteuning. We zullen de details met u bespreken, u een schatting geven en de gewenste werkzaamheden samen met u plannen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]